3 carti bune pentru parinti buni!

copiii-invata-ceea-ce-traiesc-educatia-care-insufla-valori_1_produs

Prima recomandare se refera la faptul ca majoritatea copiilor invata ceea ce traiesc.
O carte inteleapta si in acelasi timp practica, aplicabila copiilor de aproape orice varsta. Autorii pornesc de la sublinierea faptului ca cei mici invata prin copierea comportamentelor din familie:daca traiesc in critica si cicaleala, copiii invata sa condamne, sau: daca traiesc in acceptare, copiii invata sa iubeasca. Adevaruri simple, de bun-simt. Autoarele le-au dezvoltat in acest manual de „educatie care insufla valori“ adresat parintilor, bogat in istorioare ilustrative.

O poti comanda dand click pe carte!

educatia-copilului-meu-in-25-de-tehnici-care-nu-dau-gres-editia-2012_1_produs

A doua carte va propune  25 de tehnici utile in educatia copiilor.
Este un ghid sistematizat, ce se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani. Parintii pot invata reguli ce-i ajuta in stabilirea unei relatii eficiente cu copiii lor. Invata sa-ti ceri scuze, Lasa copilul, controleaza-te tu, sunt doar 2 dintre sfaturile propuse de autori in crearea unei relatii satisfacatoare cu micutii vostri.

O poti comanda dand click pe carte!

intre-parinte-si-copil-ghid-de-comunicare-afectuoasa_1_produsA treia recomandare accentueaza importanta unei comunicari afectuoase dintre parinte si copil.
Stiati ca ai vostri copii au nevoie si de comunicare afectuoasa? Ce presupune acest fenomen, cum sa vorbesti cu copilul tinand cont de afectivitatea sa? Pare dificil si abstract, dar veti gasi in carte nenumarate ilustrari, cu exemple revelatoare de dialoguri copil-parinte, pentru ca autorul considera ca stilul comunicarii verbale cu copilul este esential.
Principiile de comunicare din aceasta carte sunt aplicabile indiferent de varsta copilului , desigur, daca a inceput sa vorbeasca. Dar, surprinzator, sunt valabile si in relatia de cuplu sau dintre oricare doi adulti.

O poti comanda dand click pe carte!

Educatia copiilor nostri este cartea de vizita a fiecarui parinte, fii un parinte informat!

ALTE ARTICOLE DIN CE CARTI SA MAI CITESTI PSIHOinFormat :

Leave a Reply