Seria Dialoguri PSIHOinFormate contine acum un workshop pentru parinti campioni!

parenting

 

 

Daca citesti acest anunt, inseamna ca esti un parinte responsabil! Felicitari!

A fi parinte nu implica doar grija si responsabilitatea fata de cresterea si fericirea copilului tau, ci implica si raspundere sociala. Prin educatia pe care o oferim copiilor nostri, creeam viitori adulti. Impreuna, prin educatia copiilor putem determina tendinte sociale viitoare si de aceea cred ca in calitate de parinti este necesar sa ne gandim bine ce va ramane in urma noastra.

Procesul de formare, deci de invatare este impartit pe doua planuri care evolueaza simultan: pe de o parte tu, ca parinte, iar pe de alta parte copilul tau in devenirea sa. Intelegand mai bine ce implica rolul de parinte, iti va fi mai usor sa-ti ghidezi deciziile si sa-ti formezi abilitatile astfel incat sa te simti cu adevarat implinit in acest segment al vietii tale.

In acest Dialog PSIHOinFormat iti voi oferi o perspectiva noua de a privi parenting-ul, informatii care sa te ajute sa te evaluezi in acest rol si sa-ti construiesti un plan pentru succesul tau si al copilului tau:

  • “The big picture” – cum sa pastrezi echilibrul in raport cu celelalte aspecte ale vietii tale, ca sa fi performant ca parinte
  • De ce resurse personale ai nevoie si ce abilitati este necesar sa antrenezi pentru a fi un parinte campion
  • Un set de nevoi esentiale ale copilului de orice varsta pe care daca le ingrijesti, iti cresc sansa la medalia de aur
  • Cum sa-ti faci un plan pentru educarea copilului tau si de ce criterii sa tii cont in alcatuirea sa
  • Cum iti dai seama pe parcurs ca esti pe drumul cel bun

 

Un Dialog PSIHOinFormat in care am pregatit informatii valoroase care iti vor deschide perspectiva de abordare in educarea copilului tau; instrumente cu care sa lucrezi si sa le aplici imediat ce ajungi acasa.

Indiferent daca esti deja parinte sau in curs de a deveni unul, aceasta intalnire le este utila tuturor.

La final vei putea lua cu tine suportul teoretic al celor discutate in cadrul workshop-ului, cat si cateva exercitii practice pe care sa continui sa le aplici in viata ta.

Cum majoritatea parintilor pe care i-am cunoscut sunt dornici sa invete mai mult, locurile se vor ocupa repejor, deci daca ai cunoscuti care crezi ca sunt interesati, da-le de stire.

Investitia:

Costul de participare este de 120 lei.

Locatia:

Bucuresti

Cand:

21 august de la 17:00 la 20:30

Inscriere:

Pentru a te inscrie si a-ti rezerva locul este necesar sa achiti 50 lei in avans pana la 20 august, in contul: Cabinet Individual de Psihologie ”Popescu-Argetoia Oana” sau CIP “Popescu-Argetoia Oana”

Nr.cont: RO 09 INGB 0000 9999 0186 0821
CIF: 26571833
cu mentiunea “DialoguriPMA” urmata de numele tau complet.

Confirmarea platii, cat si orice intrebare ai legata de eveniment poate fi trimisa la adresa evenimente@oanapopescuargetoia.ro

  • rezervarea locului este realizata in momentul inregistrarii confirmarii de plata a avansului;
  • pentru a pastra formatul de Dialog, numarul de locuri este limitat.

Va asteptam cu drag!

PS: Te mai poti inscrie si utilizand formularul de mai jos:

[123-contact-form i622834]