Ce spun clientii nostri:

Testimonial

Dupa o perioada in care m-am gandit care ar putea sa fie beneficiile mele, m-am hotarat sa incerc. Curiozitatea, dar si nevoia de a-mi raspunde la anumite intrebari si senzatii pe care le intuiam, dar nu puteam sa “pun degetul pe ele” m-au determinat sa o contactez pe Oana. In cursul celor 10 sedinte am scos la suprafata emotii si sentimente care imi creau “inconstient”- cel putin pentru mine- reactii pe care nu le puteam cataloga, intelege, clasifica si gestiona. Acum, pentru mine, gestiunea sentimentelor si emotiilor este mult mai facila, iar framantarile provocate de acestea de mult mai scurta durata si mai putin intense. Ce am primit in plus este o “seninatate” care imi permite sa nu mai fiu atat de inclestat, implicit o relaxare si detasare benefica mie si in mod direct astfel, celor din jurul meu. Sigur ca toate acestea au fost insotite de un efort sustinut pe parcursul a ceea ce eu am numit “mental coaching”

– D.M.
Managing Partner

Sunt femeia de 30 de ani, iubesc si sunt iubita, tot ce mi-am dorit am realizat. Din exterior totul pare minunat si cei din jur imi spun ca sunt un om foarte norocos. Si totusi am contactat-o pe Oana, pentru ca in ciuda tuturor acestor lucruri in mintea mea plana o intrebare: Care e problema mea? Nemultumirea, framantarile si epuizarea psihica inchinata perfectionismului m-au facut sa ma opresc din cursul vietii mele. In prezent invat cum sa gandesc si cum sa-mi adun sufletul in casnicie, la job, in familie si cu prietenii. Am inceput sa ma vad pe mine si sa ma pun inaintea planurilor mele, am inteles ca fericirea este in interiorul meu, nu in lucrurile si persoanele din viata mea. Am invatat si invat in continuare ce m-a schimbat in trecut, cine sunt in prezent si cum pot sa abordez viata astfel incat sa ma bucur de ce-i mai frumos in ea…

– G.S.
Project Manager

A existat o perioada in viata mea cand credeam ca ma simt singura. Cand imi pierdusem increderea in oamenii din jur, in persoanele dragi mie, si ce a fost cel mai rau, in mine insami. Insa, cu ajutorul Oanei si a terapiei cognitiv comportamentale, am realizat ca, de fapt, ma simteam insingurata (si nu singura); mi-am redescoperit nevoile, valorile, resursele (emotionale). A fost o experienta care m-a ajutat cu adevarat, si pe care o recomand fara nici o indoiala oricui are nevoie sa-si restabileasca proritatile intr-un anumit moment (in care nu se mai simte stapan pe propria viata).

– A.M.
Medic

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.