3 carti care te ajuta in provocarile educarii copilului tau

  Prima carte pe care o recomandam, vine in intampinarea mamicilor care sunt in momentul intrebarilor: cum imi dau seama ca micutul meu este pregatit? Si ce trebuie sa fac dupa aceea? Daca sunteti derutati si nu stiti care este cea mai buna metoda prin care sa-l invatati sa faca la olita urmati sfaturile Ginei Ford care va va arata in pasi simpli si usor de urmat cat de rapid poate fi insusita aceasta deprindere.  Este o carte care va propune cateva metode practice si care speram noi sa va ajute in depasirea momentului.

O poti comanda dand click pe carte!

 Adoua carte pe care o propunem este un ghid pentru toti parintii care doresc sa dezvolte abilitatile sociale si emotionale ale copiilor lor. Inteligenta emotionala (EQ) reprezentata de abilitatile emotionale si sociale este considerata la fel de importanta ca inteligenta cognitiva (IQ). Spre deosebire insa de aceasta din urma inteligenta emotionala a copiilor poate fi stimulata la orice varsta. Volumul propune o gama larga de jocuri si activitati care faciliteaza dezvoltarea abilitatilor specifice inteligentei emotionale: empatia integrarea intr-un grup bunele maniere perseverenta controlul emotiilor etc.

O poti comanda cu reducere dand click pe carte!

  Ultima carte propusa, insa la fel de importanta se adreseaza proaspatilor tatici sau celor ce vor deveni curand. Recomandam aceasta carte, deoarece in literatura destinata acestui segment gasim o bibliografie destul de saraca.  Ghidul proaspatului tatic este o carte de psihologie practica pentru barbatii aflati intr-un moment de mare cumpana scrisa in stilul marii literaturi autorii fac un two-men show de la inceput pana la sfarsit. “Volumul de fata isi propune sa darame bariere sa ne dezarmeze de toate prejudecatile ostile fata de bebelusi sa ne galvanizeze energiile molatice si sa repopuleze teritoriile ancestrale pe scurt sa faca din fiecare cel mai fericit mai cool si mai in tema dintre tatici.”

O carte scrisa cu umor care o poti face cadou sotului, prietenului sau fratelui tau! Asa ii vei arata ca iti pasa si de ce simte el!

Da click pe carte si o poti comanda chiar acum!

Aceste carti iti pot fi chiar tie de folos, sau poate prietenei tale si de ce nu sotului sau partenerului tau! Cartile de acest gen, discutate in cuplu creaza o legatura mai stransa intre parteneri si intaresc asumarea rolului de parinte.

ALTE ARTICOLE DE PARENTING PSIHOinFormat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *