Carti dedicate femeilor!

cum-castigam-timp-simplify-your-life_1_categorie

Weekend-ul acesta il dedic femeilor! De ce spun asta? Pentru ca vreau sa le ajut cu o serie de surse bibliografice pe care sa le rasfoiasca in timpul liber dar sa fie si utile in dezvoltarea lor. Sa nu ma intelegeti gresit, aceste carti pot fi citite si de catre voi, barbatii tocmai pentru a le oferi o mana de ajutor femeilor.

Cum castigam timp?
Te simti tensionata si ai permanent senzatia ca nu-ti va ajunge timpul? Adeseori nu lipsa de timp este cauza ci necesitatea de a rezolva sarcini prea multe, prea grele sau prea lipsite de importanta. Afla de la autorii bestsellerului international Simplify your life cum poti dispune de timpul tau cu ajutorul unor tehnici usor aplicabile si fa cunostinta cu sentimentul reconfortant ca detii controlul nu asupra timpului ci asupra problemelor!
De ce sa citesti aceasta carte? Pentru ca iti ofera informatii utile cu privire la: modalitatile prin care poti avea o atitudine relaxata fata de timp, maniera in care iti poti infrumuseta o zi din viata ta si nu in ultimul rand iti sunt dezvaluite tehnicile adecvate pentru o relaxare eficienta.
Timpul nu va mai fi un obstacol in calea actiunilor tale. Fii relaxata si degajata pentru ca „timpul” trebuie sa inteleaga acest lucru.

O poti comanda dand click pe carte!

din-nou-in-top-ghidul-unei-femei-catre-autoapreciere-si-fericire_1_categorie

Din nou in top.Ghidul unei femei catre autoapreciere si fericire!
Cu totii stim ca femeile sunt mai determinate si mai influentate in a-si contura imagini de sine negative. De ce se intampla acest lucru?Poate pentru ca sunt perfectioniste si isi doresc sa nu dea gres in nici una din activitatile in care sunt implicate.
A sti sa te autoapreciezi este un lucru foarte important pentru fiecare dintre noi. Trebuie sa fim constiente de valoarea si potentialul pe care-l detinem. Faptul ca te autoapreciezi in cel mai inalt grad nu depinde de cat de mult castigi, cat de bine arati sau cu cine te intalnesti. Cheia autoaprecierii este un caracter puternic, pe care ti-l poti dezvolta daca citesti aceasta carte. Presarata cu citate ale unor femei faimoase, cartea iti dezvaluie cum si-au rezolvat ele problema autoaprecierii. Din nou in Top te va inspira cum sa-ti modelezi trasaturile de caracter invatand cum sa-ti dezvolti orice aspect al vietii tale si cum sa ajungi la fericirea adevarata. Cu toate ca este adresata femeilor cartea poate constitui un ghid de intelegere a universului feminin.

O poti comanda dand click pe carte!

8-strategii-pentru-a-deveni-puternica-si-increzatoare_1_categorie

8 strategii pentru a deveni puternica si increzatoare!
Femeia: o carte cu final deschis, un capitol ce nu se incheie niciodata, un mister atat pentru barbati cat si pentru cercetatorii din domeniul sociologiei si nu numai. Femeia este un amalgam de trairi si sentimente ce isi adreseaza intrebari cum ar fi:  Pot avea mai mult echilibru si timp pentru mine? Ce sa fac pentru a da sens vietii mele? As vrea sa fiu fericita dar cum sa elimin sentimentul de vinovatie? Cum sa devin suficient de increzatoare pentru a-mi realiza visele? Cum sa am mai multa dragoste si bucurii in viata in loc de stres permanent? Imi doresc siguranta financiara. Nu mai vreau sa am probleme financiare.
Doar atat? In mod sigur nu. Lista intrebarilor si nemultumirilor continua. Aceasta carte contine raspunsuri si argumente la toate aceste intrebari si chiar mai multe! Este o carte dedicata tuturor femeilor. Fiecare capitol cuprinde tehnici practice si masuri de actiune usor de implementat pentru a-ti usura viata si gandirea negativa in unele situatii.
Daca teoria nu-ti face prea mare placere, afla ca te poti delecta si cu cateva povesti adevarate dominate de succes.

O poti comanda dand click pe carte!

Dragele noastre, ce parere aveti despre aceste resurse bibliografice? Ce alte sugestii mai aveti? Impartasiti cu noi impresii atat aici cat si pe pagina oficiala de facebook! Spor la citit!

ALTE ARTICOLE DIN CE CARTI SA MAI CITESTI PSIHOinFormat :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *