Ce aleg?

barbati-vs-femei-femei-vs-barbati_1_categorie

 Ce aleg?O intrebare des intanita cand vine vorba despre alegerea unei haine, unei vacante, unei genti sau…unei carti. Te-ai gandit ce anume te determina sa alegi unele lucruri si sa renunti la altele? De ce nu le poti avea pe toate, fara a mai fi pus in situatia de a pune in balanta lucrurile pentru a face alegerea corecta?
Ei bine, un raspuns simplu ar fi: motivatia. Cu ea ne confruntam si in cazul lecturilor pe care le facem. Citim referinte din latura dezvoltarii personale pentru ca ne dorim sa umplem cat mai multe goluri si sa evoluam pe plan personal cat mai usor.
Iata ce recomanda PSIHOinFormat:
Barbati vs Femei. Femei vs Barbati
De mult n-am mai citit o astfel de carte. De ce ma mir? Pentru ca aceeasi reactie o vei avea si tu inca de la primele pagini rasfoite. Pe langa variabilitatea informationala pe care o ofera autorii, carte este presarata cu o sumedenie de bancuri si scrisa intr-un limbaj haios, inedit. Este o lucrare de un haz aparte in care barbatii si femeile sunt prezentati cu toate defectele si calitatile lor sub lupa ironiei, cand blande, cand incisive. Din coltul barbatilor Ian Black trateaza cu umor diverse probleme spinoase precum faptul ca cele doua sexe au soferi diferiti, ofera cateva definitii ale jocului intalnirilor amoroase, trateaza problema misoginismului si a vocabularului feminin care-i pune in incurcatura pe cei mai multi reprezentanti ai sexului tare etc.
Lesley Riddoch pareaza elegant atacurile si ataca fulgerator cele mai sensibile zone masculine tratand comportamentul de badaran, lenea, obsesia fata de sex si fotbal, casatoria, lipsa de sensibilitate si celelalte slabiciuni ale firii masculine.
Cele doua sectiuni ale cartii se adreseaza barbatilor si femeilor deopotriva o lectura in doi asigurand o experienta de neuitat.

 O poti comanda dand click pe carte!

tu-sa-fii-frumos-ghid-de-functionare-pentru-frumusete-interioara-si-exterioara_1_categorie

Tu. Sa fii frumos! Ghid de functionare pentru frumusete interioara si exterioara
Ce trebuie sa intelegi e ca frumusetea e intotdeauna in mintea ta. De fapt creierul tau are nevoie de frumusete… Creierul tau – sub presiunea enorma de a procesa in orice moment o cantitate imensa de informatii, trebuie sa faca o serie de alegeri: in cine sa ai incredere, cu cine sa te asociezi si pe cine sa eviti.
Trebuie sa stii ca nu suntem programati sa ne batem capul cu o suvita de par care e sau nu la locul ei ci sa observam diferentele de nuanta de la o expresie faciala la alta, de exemplu sa intuim daca arcuirea usoara a buzelor inseamna manie, tristete sau teama… deci, de ce sa ne batem capul gandindu-ne la lucruri ce nu au mare importanta? Cam aceasta este intrebarea principala a acestei lucrari.
Autorii demonteaza mecanismele frumusetii si iti explica ce modificari poti face in viata de zi cu zi pentru a avea parte de mai multa fericire si sanatate. Incepand de la par si pana la unghiile de la picioare cei doi autori iti vor explica pentru fiecare parte a corpului ce alimente vitamine creme geluri si injectii iti pot imbunatati aspectul.
In plus vor face o analiza a miturilor despre frumusete cu care suntem bombardati in fiecare zi oferind o perspectiva corecta asupra acelor tratamente care pot sa provoace mai mult rau decat bine.

 O poti comanda dand click pe carte!

1000-de-intrebari-care-iti-vor-schimba-viata-afla-de-la-tine-solutia-tuturor-problemelor_1_categorie

1000 de intrebari care iti vor schimba viata. Afla de la tine solutia tuturor problemelor
Ce-mi doresc cu adevarat? Cine sunt eu? Sunt multumit de tot ceea ce am in jurul meu? Ce ma face pe mine fericit/a? Sunt intrebari ce nu pot fi omise, intrebari staruitoare care te urmaresc peste tot in unele cazuri. Spui da unor lucruri pe care nu ti le doresti si nu celor pe care le vrei doar pentru ca nu realizezi ca trebuie sa fii atent la aceste intrebari . Sunt semne de intrebare care duc direct spre nivelul stimei tale de sine, imaginii de sine si care te ajuta sa-ti creezi un echilibru personal.
Aceasta carte te va ajuta sa descoperi toate raspunsurile la problemele tale, raspunsuri pe care le porti in tine si pe care nu le accesezi decat cand e mult prea tarziu ca sa iti mai fie de folos.
Vei invata sa te redescoperi si sa isi reorganizezi viata intr-un mod sanatos.

 O poti comanda dand click pe carte!

Tu pana la urma ce alegi? Impartaseste cu noi alegerea facuta!

ALTE ARTICOLE DIN CE CARTI SA MAI CITESTI PSIHOinFormat :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *