Cum se obtine fericirea?

zambeste-fara-niciun-motiv-pasi-simpli-pe-care-ii-poti-face-pentru-a-fi-fericit-acum_1_categorie

Ce inseamna sa fii fericit, cum ajungi la aceasta stare dorita de majoritatea dintre noi?
Fericirea nu este o reteta cu ingrediente pe care sa le gasesti cu mare usurinta. Necesita timp, rabdare, perseverenta, motivare si constientizare.
Multi autori au venit in ajutorul nostru cu surse bibliografice utile, ce ne ajuta sa clarificam acest concept de fericire atat de diferit pentru fiecare dintre noi.
Iata ce-ti propun pentru lectura ta, in ceea ce priveste traseul fericirii.
“Zambeste fara niciun motiv. Pasi simpli pe care ii poti face pentru a fi fericit acum”
Poti sa zambesti fara nici un motiv? Ai observat ca schimbarile pe care le faci in viata ta sunt adesea rezultate de scurta durata? Indiferent de cum iti modifici viata stresul si conflictele nu inceteaza sa apara? Sa-ti schimbi circumstantele de viata fara sa-ti schimbi modul in care gandesti este ca si cum ai vopsi peste rugina: arata bine pentru o vreme dar in cele din urma vechea rugina isi va face loc prin vopseaua cea noua. Adresandu-te atitudinii tale nici mai mult nici mai putin, orice schimbari ai face vor contribui la fericirea ta de durata, in loc sa duca la o alta dezamagire sau la un alt esec. Cartea de fata este un ghid util ce ofera pasi simpli pe care ii poti face pentru a fi fericit acum. Este important sa constientizezi si sa te bucuri de moment, fara a fi invadat de ganduri si rationamente gresite. Fericirea este la tine, trebuie doar sa o descoperi.

O poti comanda dand click pe carte!

cele-5-secrete-ale-vietii-fericite_1_categorie

“Cele 5 secrete ale vietii fericite
Cartea de fata poarta cititorul intr-o calatorie din care sa invete ce inseamna fericirea durabila si care sunt caile pentru a ajunge la ea. Nimic nu este imposibil, trebuie doar sa-ti doresti! Bineinteles ca exemplele din viata reala, cei ce au reusit sa ajunga la performanta de a descoperi fericirea durabila, sunt motivante si pentru restul oamenilor. Autorul ofera o imagine reala a fericirii unor persoane, prin prezentarea a peste 200 de interviuri cu persoane peste varsta de 60 de ani, pana la 106 ani.
Ce anume ti-a adus cea mai mare fericire in viata? Ce ti-ai dori sa fi aflat mai devreme? Ce a contat si ce nu ? sunt doar cateva dintre intrebarile a caror raspunsuri au fost absolut emotionante si profunde. Afla si tu cum au vazut altii fericirea. Cartea iti aduce zambetul pe buze dar te face sa lacrimezi si sa descoperi ceea ce conteaza cu adevarat in viata.

O poti comanda dand click pe carte!

scrisorile-secrete-ale-calugarului-care-si-a-vandut-ferrari-ul_1_categorie

“Scrisorile secrete ale calugarului care si-a vandut Ferrari-ul

O carte impresionanta despre cum sa-ti pastrezi tonusul cat mai ridicat, cum sa-ti urmezi visurile fara teama si sa-ti mentii puterea personala.
Cel mai mare dar pe care ni-l putem face este acela de a ne lua angajamentul de a fi autentici. Trebuie sa ne eliberam de seductiile societatii, sa ne traim viata asa cum ne dorim, fara a ne trada visurile cu care am venit pe lume. Sa ne exploatam resursele launtrice, sa exploram sperantele, dorintele, calitatile si slabiciunile. Fiecare hotarare pe care o luam, fiecare pas pe care-l facem sa fie determinate de dorinta noastra de a fi autentici, sinceri si onesti fata de noi. Mergand pe acest drum, cu siguranta vom cunoaste o fericire durabila.

O poti comanda dand click pe carte!

Traseaza-ti corect directiile pe drumul fericii tale, foloseste-ti toate resursele pentru a fi fericit cu tine insuti.Voi ce parere aveti despre aceste referinte ? Împărtăşeşte cu noi gândurile tale lăsând un comentariu mai jos sau pe facebook sau, pur şi simplu, trimiţând un email. Dacă ţi-a făcut plăcere să citeşti acest articol, îl poţi face cunoscut şi celor la care ţii.

ALTE ARTICOLE DIN CE CARTI SA MAI CITESTI PSIHOinFormat :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *