Gaseste ajutor in tine!

Titlul acestui material nu doar ca face referire la o recomandare bibliografica dar este si un indemn pentru tine. De ce spun asta? Sa-l iei in considerare cand te afli in momente mai putin confortabile si sa te gandesti ca esti bogat in resurse pentru a depasi aproape orice situatie.  Astazi iti propun niste lecturi foarte practice din care sunt convinsa ca vei avea multe de invatat.

nu-sunt-destul-de-bunasi-alte-minciuni-pe-care-si-le-spun-femeile_1_categorie

Nu sunt destul de buna…si alte minciuni pe care si le spun femeile
E o minciuna, este un adevar? Cum sa interpretezi aceste sintagme? Daca inca nu ai gasit raspunsul, cartea de fata iti poate fi de ajutor. Dintre subiectele dezbatute se pot enumera: Recunoaste minciunile, Respinge minciunile, Inlocuieste minciunile cu adevarul, Nu sunt destul de buna, Nu sunt buna de nimic, Sunt o ratata, Nu ma pot ierta, Nu ii pot ierta pe cei care m-au ranit, As fi fericita daca… sunt doar cateva dintre titlurile capitolelor ce creeaza o lectura placuta si utila oricarei femei.
Invata sa fii multumita de tine si de tot ceea ce te inconjoara, ar fi mesajul principal al cartii.

O poti comanda dand click pe carte!

inteligenta-emotionala-la-locul-de-munca_1_categorie

Inteligenta emotionala la locul de munca
Cariera profesionala a devenit preocuparea principala a multora dornici de a obtine recunoastere si realizari pe plan profesional. Inteligenta emotionala la locul de munca este o carte proiectata pentru a transforma munca intr-un veritabil demers de implinire personala si totodata o oportunitate pentru a te cunoaste pe tine insuti si pe cei din jurul tau.
In paginile sale vei intalni sfaturi valoroase, reflectii si teste menite sa-ti creasca potentialul in munca prin intermediul puternicelor instrumente ale inteligentei emotionale. Ce vei invata din lectura aceasta: sa iti cunosti si sa iti valorifici la maxim punctele forte, sa iti activezi intuitia si creativitatea, sa muncesti mai eficient etc.
Ceea ce ofera caracterul de utilitate al lecturii este faptul ca la sfarsitul fiecarui capitol sunt prezentate exercitii practice si/sau teste de evaluare personala si iti vei putea monitoriza informatiile receptionate.

 O poti comanda dand click pe carte!

gaseste-ajutor-in-tine-insuti_1_categorie

Gaseste ajutor in tine insuti
Auzi destul de des ca cel mai mare ajutor este acela pe care ti-l poti chiar tu oferi. Cum sa faci asta? Pare destul de greu insa s-au descoperit o sumedenie de posibilitati. Una dintre acestea o reprezinta lecturarea cartii „Gaseste ajutor in tine insuti”.
Cartea porneste de la premiza ca doar zece la suta dintre noi isi folosesc ambele emisfere ale creierului intr-un mod echilibrat. Majoritatea oamenilor dezvolta emisfera stanga ( responsabila de partea logica a lucrurilor) a creierului si ignora potentialul enorm al emisferei drepte(responsabila de creativitate).
Ce poti invata din aceasta referinta? Ei bine, iti arata cum sa iti activezi emisfera dreapta a creierului tau si sa obtii acces la inteligenta creativitatea si energia ta superioara. Vei descoperi sa: gasesti scopul in viata, sa te simti si sa te mentii calm, energetic si in control, iti intaresti intuitia naturala gasind alegerea potrivita pentru decizii cruciale, pui mintea sa lucreze mai mult pentru tine chiar si atunci cand dormi, sa alungi gandurile si atitudinile negative . Aceasta carte contine un program simplu pentru fiecare zi astfel incat rezultatele sa fie vizibile intr-o perioada scurta.

 O poti comanda dand click pe carte!

Este foarte util in dezvoltarea ta personala sa culegi informatii din mai multe surse. Nu afirm ca doar o singura carte te poate ajuta sa gasesti solutii, solutia este deja la tine dar referintele bibliografice te vor ajuta sa o descoperi si sa o aplici intr-un mod corect. In speranta ca nu ai citit inca aceste carti, astept impresiile si sugestiile tale si pe pagina de facebook.

ALTE ARTICOLE DIN CE CARTI SA MAI CITESTI PSIHOinFormat :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *