Informatia- cea mai de pret bogatie!

ghidul-optimistului-ghidul-pesimistului_1_categorie

De ce este nevoie sa fim in permanenta informati? Ce inseamna informatia? Putem trai fara informatii?
Acestea sunt intrebari care stau la baza desfasurarii tuturor actiunilor noastre. Fara informatie suntem doar niste statui, n-am reusi nici macar sa deschidem un televizor sau sa bem un pahar cu apa. Este necesar sa avem acces la informatie pentru a evolua si pentru a stapani diverse tehnici in lupta spre dezvoltarea personala si nu numai.
Iata ce surse bibliografice va recomand pentru saptamana aceasta:
Ghidul optimistului. Ghidul pesimistului
O extrema la care probabil ati ajuns o mare parte dintre voi. Cunostem toti faptul ca nu reusim sa fim in permanenta optimisti si ca mai cadem si in capcanele pesimismului.
Dar ce-o fi in neregula cu oamenii acestia? Oare soarele nu rasare si pentru ei in fiecare dimineata? Pasarile nu canta, florile nu infloresc si pentru pesimisti? Dupa cum ii spune si numele, intreaga carte este un ghid redactat pe intelesul tuturor ce ofera informatii utile referitoare la tabloul optimistului si al pesimistului. Care sunt gesturile si ce simptome au fiecare dintre parti? Cum poti depasi furtuna pesimismului?De ce apare pesimismul si cum sa ramai cat mai mult timp cu zambetul pe buze si cu o gandire pozitiva? Toate aceste raspunsuri si multe alte informatii ti le ofera aceasta carte.

O poti comanda dand click pe carte!

zboara-cu-incredere-invinge-ti-frica-de-a-zbura-cu-avionul_1_categorie

Zboara cu incredere. Invinge-ti frica de a zbura cu avionul! (Globo)
Va inspaimanta gandul ca trebuie sa te urcai in avion? Ai atacuri de panica ce te fac sa te simti ingrozit si vulnerabil? Planurile tale de afaceri sau de vacanta, viata de familie si relatiile cu prietenii sunt afectate de aceasta frica irationala si incontrolabila care iti invadeaza viata de indata ce la orizont se contureaza ideea unui zbor cu avionul?Daca asa stau lucrurile aceasta carte ti-ar putea schimba viata. Este un adevarat ghid scris pentru linistirea tuturor celor care se confrunta cu frica de zbor, explicand tot ceea ce trebuie sa stii pentru a putea calatori linistit cu avionul, de la tehnicile necesare pentru a-ti recapata increderea in tine pana la maniera adecvata de a-ti gestiona teroarea de la decolare si pana la aterizare.
Cartea include tehnici practice pentru controlul anxietatii, claustrofobiei si atacurilor de panica. Pe masura ce rasfoiesti paginile si vei afla mai multe despre maniera in care se declanseaza si actioneaza aceste fobii la nivelul creierului si al corpului tau, iti va fi mai usor sa le controlezi si sa te bucuri in liniste si calm de zborul tau.
In fraze simple clare si usor de inteles, psihologul ofera un set de excelente tehnici practice care te vor ajuta in mod concret sa iti controlezi respiratia, sa te relaxezi si sa practici cu succes vizualizarea pozitiva. Aceasta carte poate avea un impact semnificativ asupra vietilor voastre ajutandu-va sa preluati controlul intr-o zona obscura care pana mai ieri va starnea doar spaima si teroare. Zboara cu incredere acolo unde viata iti poarta pasii, bucura-te de nenumaratele optiuni care iti stau la dispozitie. Avem cu totii o lume intreaga de descoperit. Lasa in urma teama de zbor si hai sa ne urcam impreuna cu incredere in avion!

O poti comanda dand click pe carte!

echilibrul-emotional_1_categorie

Echilibrul emotional
Aceasta carte face parte din colectia Ezo a editurii Curtea Veche. Rezultatul cercetarilor intreprinse de dr. Roy Martina a constat in teoria privind echilibrul emotional: de fapt o tehnica prin intermediul careia ne intoarcem in punctul nostru nemiscat adica punctul in care suntem cu adevarat stapani pe noi si pe viata noastra nemaipunand pret pe reactii circumstantiale si pe lucrurile intamplate in trecut.
Cartea de fata evidentiaza modalitatile prin care invingeti mecanismele de autosabotare si te invata cum sa revii repede si usor in punctul nemiscat atunci cand iti pierzi echilibrul in viata. Autorul prezinta tehnici de respiratie care te ajuta sa ramai conectat la puterea launtrica si te invata sa te desprinzi de vechi legaturi karmice, sa iti recuperezi laturi sufletesti uitate, sa rezolvi si sa fii mereu constient de blocajele mentale si emotionale precum si sa ne redobandesti rapid echilibrul emotional in orice situatie.
A constatat ca emotiile si conflictele nerezolvate din primii sapte ani de viata dau nastere unor convingeri negative si tipare comportamentale adanc inradacinate care pot duce la tipare durabile de relatii subrede, greutati financiare si desigur probleme de sanatate.

O poti comanda dand click pe carte!

Impartaseste cu noi cultura ta bibliografica. Ce parere ai despre cartile sugerate? Daca le-ai citit deja, ce sugestii puteti face? Asteptam mesajele voastre si impresiile atat aici cat si pe pagina oficiala de facebook.

 

ALTE ARTICOLE DIN CE CARTI SA MAI CITESTI PSIHOinFormat :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *