Lecturi de suflet!

Te-ai gandit vreodata cum iti alegi cartile pe care le citesti? De ce alegi anumite subiecte si le eviti pe celelalte? Ei  bine, este necesar sa stii ca alegerile le facem in functie de nevoile fiecaruia. Cu cat avem mai mare nevoie de un lucru, cu atat il cautam in toate actiunile noastre, inclusiv in alegerea temelor bibliografice.

Astazi vin in ajutorul celor care isi doresc cateva sfaturi in privinta unei evolutii personale cu o gandire pozitiva, cu un ghid in ceea ce priveste modul in care poti sa-i faci fata epuizarii sau mai bine spus sa o inlaturi definitv din viata ta.

adevar-triumf-si-transformare_1_categorie

Adevar, triumf si transformare
Te simti frustrat din cauza lucrurilor care s-au intamplat in ultima perioada in viata ta?  Sursa destinului tau este mult mai profunda decat gandurile. Alti factori importanti cum ar fi ciclurile naturale, constiinta colectiva, karma, mediul si intentia sufletului tau vor influenta ce anume este atras in viata ta. In aceasta carte Sandra Anne Taylor, examineaza diferitele elemente care definesc destinul si separa realitatile certe de fictiunea confuza care s-a construit in jurul Legilor Universale. Autoarea prezinta o intelegere unica si cuprinzatoare cu privire la motivul real pentru care lucrurile se intampla ceea ce ne ofera puterea de a depasi cu succes ciclurile dificile – fara sentimentul de vinovatie sau de teama. Sfatul pe care il ofera cititorilor este :Renunta la minciuni…si afla intregul adevar. Viata ta va fi complet transformata; calea spre triumf si transformarea o reprezinta adevarul.
Cartea de fata este disponibila in 22 de limbi straine din intreaga lume si reprezinta un real succes in sfera lecturilor motivationale. Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul psihologiei,autoarea reuseste sa oferea sugestii utile cu privire la dezvoltarea persoanala a fiecaruia.

O poti comanda dand click pe carte!

epuizare-totala_1_categorie

Epuizare totala
De cele mai multe ori te simti istovit si nu stii ce sa faci ca sa-ti revii? In aceasta carte publicata la editura For you, Joan Borysenko- savant psiholog si medic care a studiat la Harvard dar care este si un deschizator de drumuri cunoscut in materie de psihologie a stresului biologie si suflet, abordeaza intr-o maniera noua notiunea de epuizare totala.
Cartea ofera intelepciunea bogata a oamenilor care au trecut de la starea de epuizare la relaxare si detasare de probleme, majoritatea facand parte din comunitatea estraordinara de aproape 5.000 de prieteni de pe Facebook. O carte ce merita a fi citita de mult ori in vremurile prezente pentru ca ofera reteta catre o stare generala sanataosa facand abstractie de stresul cotidian.

O poti comanda dand click pe carte!

elefantul-si-crenguta-arta-gandirii-pozitive_1_categorie

Elefantul si crenguta: arta gandirii pozitive
Daca te focusezi pe tittlu, ai spune ca este o carte dedicata copiilor, insa supriza este ca a fost special creata pentru oamenii maturi. Face parte din colectia Selfconnect a editurii Livingstone. In India elefantii sunt dresati de mici pentru a fi ascultatori prin legarea lor de un obiect fix cum ar fi un copac. Oricat de mult s-ar zbate micul elefant nu reuseste sa se elibereze si astfel dupa nenumarate incercari si esecuri incepe sa creada ca nu va reusi sa scape niciodata orice ar face. In cele din urma un elefant adult cantarind mai multe tone poate fi legat de o crenguta fara a incerca vreodata sa se elibereze. Dupa istorioara prezentata, tu ai avut momente in care te-ai simtit legat de un obiect imposibil de mutat si de care nu te poti elibera? Simti ca nu poti face prezentarea respectiva la serviciu sau ca nu ai reusi niciodata sa ai o afacere pe cont propriu si ca iti este sortit sa ramai blocat in rutina sociala si personala traita de milioane de oameni? Aceasta carte iti demonstreaza ca te poti rupe de toate tiparele in care te simti blocat si ca ceea ce te impiedica sa functionezi la intregul tau potential e doar o crenguta. Geoff Thompson te ghideza de-a lungul procesului de inlaturare a gandirii negative si iti dezvaluie 14 reguli pentru Succes si Fericire!
Aceasta este lumea noastra putem avea orice ne dorim putem fi oricine ne dorim si putem face orice doresc inimile noastre. Daca nu vrem sa lucram la strung sa maturam podele, nu trebuie sa facem asta, daca nu te simti bine intr-o relatie de cuplu, nu sta de complezenta sau din obisnuinta pentru ca tu ai liberul arbitru, tu decizi cum sa fie creionata viata ta. Suntem unde suntem datorita sau din cauza alegerilor noastre.
Gandurile fiecaruia din noi ne blocheaza dar in acelasi timp tot gandurile ne pot aduce eliberarea. Ce te costa sa gandesti pozitiv? De ce nu vrei sa-ti creezi propriul scenariu in care viata ta capata un alt contur? Incearca sa fii ferm in legatura cu alegerile tale pentru a gasi cheia succesului personal, al confortului tau psihologic si de ce nu o evolutie personala sanatoasa. Cine te invata toate astea? Cartea de fata este absolut tot ce-ti trebuie pentru a face primul pas.

Tu ce parere ai despre aceste referinte? Exista deja una pe care ai si citit-o? Ce alte sugestii/recomandari ne mai poti face? Asteptam mesajele voastre si pe pagina naostra oficiala de facebook.

O poti comanda dand click pe carte!

 

ALTE ARTICOLE DIN CE CARTI SA MAI CITESTI PSIHOinFormat :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *