Pasi simpli catre evolutia personala!

ghidul-manierelor-moderne_1_categorie

Dezvoltarea personala este un punct dorit de o mare parte dintre noi dar foarte greu de atins. Pentru a reusi avem nevoie de sugestii si trasee deja parcurse de alti oameni simpli sau de ce nu, de cercetatori cu experienta in domeniu.
Iata ce sugestii am pentru voi care sper sa va fie utile in evolutia personala:
Ghidul manierelor moderne
Cartea de vizita a unui om de calitate consta in felul in care se comporta in societate. Cu totii ne dorim sa conturam impresii pozitive celor din jur si pentru acest lucru avem nevoie de educatie. Prima educatie pe care o primim in sanul familiei trebuie completata de o educatie pe care ne-o atribuim fiecare. Aici intervine codul bunelor maniere. De ce avem nevoi de un astfel de „regulament al comportamentului”?
Voi cum raspundeti la aceasta intrebare?
Ne deranjeaza ori de cate ori un domn nu stie cum si cand sa salute o domnisoara, la o masa festiva observam persoane care nu stiu cum sa se comporte cu celelalte persoane din jurul lor sau este neplacut cand primesti niste felicitari sau condoleante intr-o maniera si intr-un cadru nepotrivit? Toate acestea sunt clar descrise in cartea „Ghidul manierelor moderne”. Thomas Blaikie este persoana potrivita pentru a deslusi misterul manierelor moderne. Afla si tu din acest ghid toate leacurile pentru un miliard de traume sociale ale secolului existent.

O poti comanda dand click pe carte!

arta-de-a-nu-pierde-timpul_1_categorie

Arta de a (nu) pierde timpul
Presupun ca nu va este necunoscuta situatia. Cati dintre voi nu v-ati confruntat cu asta?
Sa recunoastem ca tentatiile/ispitele exista la tot pasul, incepand de la un simplu telefon prin care esti invitat la o cafea si pana la dorinta de a pierde timpul pe internet sau de a ne uita la televizor s.a.m.d. Cartea de fata ne ofera informatii pretioase cu privire la cum sa faci fata tentatiilor din jur si cum sa nu te lasi prada unor activitati inutile. Arta de a pierde timpul, desi nu e o arta mai poarta si numele de procrastinare, asa ca daca in timp ce rasfoiti paginile va sare in ochi termenul, el se refera la acelasi lucru.
Timpul face parte din categoria celor mai pretioase lucruri dar de ce ne permitem sa-l pierdem? De ce nu-i acordam o sansa de ne ajuta in atingerea obiectivelor? De ce uneori il ignoram? Poate pentru ca nu stim inca ce vrem de la viata, poate ca nu suntem siguri pe fortele noastre, poate amanam pentru ca pur si simplu nu avem chef.
Cartea sugerata este foarte utila in „tratarea’’ acestei „boli”, pentru ca ofera o multitudine de variante si solutii la aceasta problema a pierderii timpului.

O poti comanda dand click pe carte!

ce-putem-si-ce-nu-putem-schimba_1_categorie

Ce putem si ce nu putem schimba
Editura Humanitas vine in ajutorul fiecaruia dintre noi cu aceasta carte intitulata sugestiv „Ce putem si ce nu putem schimba?” Este o bibliografie foarte interesanta pentru ca ofera perspective utile in ceea ce priveste felul in care ne acceptam.
Cine suntem? O intrebare al carui raspuns il aflam foarte greu. Ghidul de fata cuprinde solutii verificate stiintific ce se pot aplica cu usurinta pentru evolutia personala. Este dedicata persoanelor ce doresc a-si trata probleme precum: anxietatea, tulburarea de panica, fobiile, obsesiile, depresia, furia, tulburarea de stres posttraumatic, excesul de greutate, dependenta de alcool, disfunctiile sexuale, traumele din copilarie. Dar se adreseaza si profesionistilor (psihologi clinicieni psihoterapeuti psihiatri medici asistenti sociali) sintetizand cele mai recente cercetari si perspective stiintifice.
Cea mai buna pregatire pentru schimbare este sa afli cat mai multe despre ce anume poti schimba si despre felul in care poti face schimbarile. Afla si tu din randurile acestei carti!

Ce parere ai despre aceste carti?Daca deja le-ai citit, asteptam impresiile si completarile voastre!

O poti comanda dand click pe carte!

ALTE ARTICOLE DIN CE CARTI SA MAI CITESTI PSIHOinFormat :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *