Povesti cu personaje reale!

Ce este mai util decat sa citesti o carte din care sa inveti din experienta celorlalti? Ce este mai verosimil decat sa faci si tu parte din povestea lor citindu-le cazurile? S-au facut cateva cercetari in domeniu iar rezultatul subliniaza faptul ca cititorii sunt mai atrasi de cartile in care sunt prezentate solutii reale, personaje reale ceea ce ii determina sa puna in aplicare si in viata lor metodele ce au avut un impact pozitiv asupra celorlalti.

cine-ai-fi-tu-fara-povestea-ta_1_categorie

Cine ai fi tu fara povestea ta?
Exista momente in viata ficaruia cand ne simtim nemultumiti de ceea ce avem, ceea ce suntem, ceea ce am realizat dar te-ai gandit vreoadata cine ai fi tu fara tot ce ai acum, fara ceea ce esti acum, fara povestea ta? Care ar fi tabloul in care te-ai incadra?
Cartea de fata este o colectie de cincisprezece dialoguri pe care KatieByron le-a purtat cu diferiti oameni care au participat la intalniri cu ea in mai multe locatii din Statele Unite si Europa. Unii dintre cei care au lucrat cu Katie fie treceau prin deceptii in dragoste, fie nu stiau cum sa faca fata stresului, fie erau nemultumiti de realizarile personale etc. Ceea ce aveau cu totii in comun era disponibilitatea de a pune intrebari cu ajutorul lui Katie legate de gandurile dureroase care reprezentau adevarata cauza a suferintei lor. In fiecare caz  Katie a reusit sa ajute fiecare persoana sa descopere pentru sine ca ceea ce pana atunci se prezenta ca o realitate de necontestat.
Incearca sa-ti adresezi intrebari ca: Cine as fi eu fara jobul acesta? Ce as fi eu fara familia mea? Ce fel de prieteni as avea langa mine daca nu ar exista cei de acum? Cine as fi eu daca as trai in alta epoca? Etc. Toate aceste intrebari te vor ajuta sa iti conturezi o imagine realista despre tine. Este primul pas spre evolutia ta.

O poti comanda dand click pe carte!

milionarul-de-langa-noi-secretele-surprinzatoare-ale-marilor-bogatasi_1_categorie

Milionarul de langa noi: secretele surprinzatoare ale marilor bogatasi
De ce nu sunt atat de bogat precum ar trebui? – aceasta este o intrebare pe care multi si-o adreseaza insa nu-i gasesc raspunsul. Nevoia de a fi bogat coincide pentru unele persoane cu o bogatie si la nivel personal pentru ca de cele mai multe ori o siguranta materiala determina si o siguranta personala a  individului. Milionarul de langa noi este o lucrare in care sunt prezentati factorii cheie care explica cum se imbogatesc anumiti indivizi intr-o singura generatie si care dezvaluie de ce atat de multi oameni chiar si dintre cei cu venituri mari nu au reusit sa stranga nici macar o suma de bani modesta totul fiind bazat pe studii statistice si cercetari de amploare.
Acumularea averii are mai degraba legatura cu rezultatele unui stil de viata caracterizat de munca perseverenta planificare si cel mai important autodisciplina. Oamenii instariti au de obicei un stil de viata dedicat acumularii banilor.
Iata cele sapte caracteristici pe care le au in comun cei care au reusit sa se imbogateasca:

1. Cheltuiesc mult mai putin decat si-ar putea permite in realitate;

2. Isi planifica in mod eficient timpul energia si banii astfel incat sa acumuleze si mai multa avere;

3. Sunt de parere ca independenta financiara este mult mai importanta decat afisarea ostentativa a statutului economic;

4. Nu au primit ajutor financiar din partea parintilor;

5. La maturitate copiii lor se descurca singuri din punct de vedere financiar;

6. Se pricep foarte bine sa identifice oportunitati de piata;

7. Isi aleg profesia potrivita.
Va incadrati in acest tipar?

O poti comanda dand click pe carte!

taiyin-arta-modelarii-feminine_1_categorie

Taiyin. Arta Modelarii Feminine
Cartea  se adreseaza oricarei femei interesata de frumusete, sanatate, relatie de cuplu armonioasa, dezvoltare personala, spiritualitate, alchimie interna, intelepciune . Volumul de fata se bazeaza pe experienta practica a autoarei, experienta acumulata in urma calatoriilor de 10 ani in China. „Am scris aceasta carte din experienta mea pentru a inspira acele femei care se regasesc intr-o asemenea viziune dar si pentru a atrage atentia asupra unor trasaturi specific feminine care s-au pierdut de-a lungul timpului. Si cred ca ar fi bine sa le recuperam…”– Carmen Alona Shuilian

 O poti comanda dand click pe carte!

Trei referinte, utile pentru oricine are in vizor modalitati de imbogatire materiala si morala. Tu ce parere ai despre cartile de fata? Daca deja le-ai citit, te rog sa impartasesti cu noi ideile tale!

ALTE ARTICOLE DIN CE CARTI SA MAI CITESTI PSIHOinFormat :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *