Tu si…cartile pe care le citesti!

emotiile-distructive-cum-le-putem-depasi-dialog-stiintific-cu-dalai-lama_1_categorie

Ce-ti ofera cartile pe care le citesti atunci cand timpul iti permite sau cand dorinta de a afla lucruri noi te domina? Ce categorii bibliografice citesti cu placere si incredere?
Nu-i asa ca referintele bibliografice ce vin cu explicatii despre tot ce inseamna omul, devin din ce in ce mai interesante?
Iata o serie de carti utile ce-ti vor imbogati imaginea despre emotiile distructive, control mental si incredere in tine.
Emotiile distructive. Cum le putem depasi? Dialog stiintific cu Dalai Lama
Cu totii ne-am confruntat pana acum cu emotiile distuctive care ne determina sa fim depasiti de situatii si afectati emotional.
Dar ce sunt emotiile distructive si ce anume le favorizeaza aparitia sau le declanseaza perturband echilibrul interior? Cum se manifesta emotiile in viata cotidiana si ce implicatii au pe termen lung? Oare avem potentialul de a ne schimba? Si in ce fel suntem influentati de cultura in care traim?
Toate aceste raspunsuri sunt clar conturate in cartea de fata in paginile careia Daniel Goleman reda discutiile purtate in cadrul unui seminar de cinci zile intre Dalai Lama si un mic grup de psihologi neurologi si filozofi.
Demersul lor a avut scopul de a afla daca stiinta si filozofia pot colabora pentru a identifica, a controla si a preveni emotiile distructive . Perspectivele diferite ale stiintei si filozofiei caracteristice gandirii occidentale si celei orientale se imbina aici creand o legatura intre opiniile participantilor la dialog. Cel mai mare privilegiu ca cititor este acela ca ai sansa de a patrunde in universul unor minti extraordinare si de a extrage informatiile utile dezvoltarii tale.

O poti comanda dand click pe carte!

o-viata-mai-buna-prin-control-mental-acum-poti-avea-incredere-sanatate-si-prosperitate_1_categorie

O viata mai buna prin control mental. Acum poti avea incredere, sanatate si prosperitate!
Un mesaj destul de convingator, nu-i asa? Cartea lui Burt Goldman este o carte importanta pe care o vei dori in biblioteca ta ca sa te bucuri de ea, sa faci referiri la ea si sa o imparti cu familia si prietenii.
Este o carte care te ajuta sa-ti imbogatesti viata si sa-ti intensifici dorintele. Conceptele sunt explicate cu claritatea si simplitatea atat de caracteristice acestui instructor de top in domeniul Controlului mental din Statele Unite. Vei invata mai multe despre sistemele de credinte, frica si schimbare, cum sa te comporti cu copiii tai si cum sa-i ajuti, vei intelege de ce anumite programari sunt eficiente si motivele pentru o sanatate buna si atitudini pozitive,vei afla de ce unii oameni sunt predispusi spre esec si de ce altii atrag succesul si tehnicile specifice care sa te ajute sa ai succes. Cartea de fata trateaza intr-un capitol si modul in care poti corecta programarea negativa. Burt Goldman ne ofera o carte cu informatii complete si utile pentru a ne imbunatati viata.

O poti comanda dand click pe carte!

curs-practic-de-incredere-editia-a-ii-a_1_categorie

Curs practic de incredere
Cum stai cu increderea in tine si in ceilalti? Asta ar fi intrebarea care te provoaca pentru a citi aceasta carte.
Sapte pasi spre implinirea personala. Aceasta carte un material psihologic cat se poate de limpede accesibil si placut surprinzator. Si dupa cum vei constata citind, autorul lui este neintrecut in argumentatie si rationament. Acest volum a fost elaborat pornind de la suportul teoretic si practic al unui curs efectiv sustinut de Anderson cu ani in urma. De aici si structura cartii: 20 de prelegeri care graviteaza in jurul notiunii de incredere si care adunate la un loc capata aspectul unei analize lucide pornind inca de la radacina vietii adica din copilarie.
Anderson descrie procesul de formare a individualitatii umane strans legat de dobandirea increderii in sine. Discuta cu tact despre etape existentiale fundamentale, despre dragoste si relatii amoroase cat si despre multiple tipare comportamentale adverse (anxietatea, furia, agresivitatea, teama de risc, incapacitatea de a comunica, de a iubi sau de a fi iubit). Toate cele de mai sus precum si multe altele isi gasesc firesc locul in acest ghid esential axat pe constientizarea modului in care ne dezvoltam ca indivizi.

O poti comanda dand click pe carte!

Impartaseste cu noi cultura ta bibliografica. Ce parere ai despre cartile sugerate? Daca le-ai citit deja, ce sugestii puteti face? Asteptam mesajele voastre si impresiile atat aici cat si pe pagina oficiala de facebook.

 

ALTE ARTICOLE DIN CE CARTI SA MAI CITESTI PSIHOinFormat :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *