Oana Popescu-Argetoia la BODY MIND SPIRIT 2014

Festivalul Body Mind Spirit 2014

Dupa Festivalul Body Mind Spirit din 2013, psih. Oana Popescu-Argetoia reia traditia si va participa si in 2014 la o noua editie in Bucuresti, la Sala Palatului. Astfel, sambata, 11 Octombrie 2014, de la ora 12:00 in Sala B, psih. Oana Popescu-Argetoia va sustine workshop-ul Deblocarea evolutiei, vindecarii si a starii de bine – convingeri limitative”.

Banner728x360

“In cadrul unui proces de schimbare transformarile cele mai autentice pleaca de la constientizarea convingerilor limitative si a valorilor personale.

 Convingerile sunt afirmatii-gand despre lume, oameni si noi insine pe care le consideram ca fiind adevarate. Toate convingerile deci, sunt afirmatii care includ o semnificatie, evaluare, cauza sau efect. Gandurile si actiunile noastre, precum si perceptia noastra asupra realitatii sunt influentate semnificativ de convingerile pe care le detinem.

 Practic, tot ceea ce credem despre noi, lume, viata, oameni, viitor, trecut etc. se bazeaza pe aceasta retea. Ne formeaza realitatea.

Fara indoiala, multe dintre componentele convingerilor noastre sunt produse pozitive care ne ajuta sa supravietuim, sa ne dezvoltam si sa realizam diferite obiective inerente vietii.

Problemele intervin atunci cand acestea sunt convingeri negative care functioneaza ca inhibatori, ne infraneaza, ne blocheaza evolutia si traim inconstient pe baza lor.

Multe metode si tehnici ne-au invatat cate ceva nou in drumul nostru catre schimbare si vindecare, insa multe dintre ele ne invata ca daca esti stresat sa practici relaxarea sau meditatia, daca amani lucruri si nu esti organizat sa inveti sa te automotivezi, sa inveti time management. Toate acestea sunt bune, dar practica ne-a aratat ca dupa o vreme revenim la vechile obiceiuri. Aceasta se intampla pentru ca multe dintre aceste metode trateaza simptomul (stresul, amanarea, frica, neputinta etc) si nu cauza (reteaua de convingeri).

colaj 1 2013

Ce iti voi oferi eu in aceasta intalnire:

  •  Informatii despre cum convingerile negative reprezinta fundatia ce iti cauzeaza problemele (indiferent de aria de viata)
  • O lista cu cele mai comune si frecvent intalnite convingeri limitative in: depresie, probleme relationale in cuplu, probleme financiare, stima si respect de sine (acestea coreleaza direct cu starea de bine si sanatate fizica) si conditionarile emotionale aferente
  • Iti voi arata cum sa identifici o convingere negativa corect plecand de la efectele acesteia in viata ta – exemplu de scenariu concret
  • Bonus: o metoda simpla pe care sa o folosesti oricand, oriunde si de cate ori ai nevoie pentru a elimina o stare sau un comportament nedorit ce te blocheaza pe moment

Ce sa faci tu:

  •  Sa fii deschis. Sa interactionezi. Sa pui intrebari.
  • Sa iti pregatesti un carnet si ceva de scris

Intr-un ritm alert, vom petrece impreuna 50 de minute intense si transformatoare.”

Accesul la workshop este gratuit!

Te asteptam cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *