Grup de autocunoastere si self-leadership

Esential Uman basic – E.U. nu este un grup terapeutic, ci este un grup de suport in care membrii lui, prin temele propuse, sa-si poata insusi, dezvolta sau chiar initia metode prin care sa devina mai constienti de ei insisi, de ceea ce vor de la ei si de la lumea in care traiesc, sa devina mai responsabili.

Mai mult, grupul ofera un cadru mediat si ghidajul necesar ca fiecare participant sa-si poata explora, dezvolta si imbunatati  strategiile de self-leadership, incurajandu-se schimbul de experienta si de practici personale de succes intre participanti. Conceptul grupului Esential Uman pleaca de la premisa ca fiecare persoana detine resursele necesare pentru a-si gestiona propria viata si pentru a atinge succesul pe care si-l doreste.

Termenul de leadership este atat de familiar mediului organizational sau in general, atunci cand este vorba de profesie si cariera, incat aproape ca nu il mai atribuim si altor domenii de viata. In Esential Uman basic iti oferim spatiul necesar de a privi beneficiul leadership-ului personal (self-leadership) in viata ta.

In grupurile suport de autocunoastere si self-leadership deschidem usi catre ascultarea activa, acceptarea sinelui, inteligenta emotionala, empatie si dragoste fata de oameni. Invatam sa ne apreciem, sa ne respectam, sa ne valorizam, sa fim mai responsabili si independenti in gandire! In final, sa avem viata pe care ne-o dorim, in armonie cu noi insine si cu ceilalti!

Prin programul grupului de suport E.U basic vei putea:

  • Deveni mult mai constient de tine si de modul cum actionezi in sectoarele vietii tale
  • Sa-ti identifici rezistentele prin practica acceptarii de sine
  • Fi mai autentic prin practica responsabilitatii personale
  • Sa-ti construiesti temelia solida care sa te ajute sa iei decizii mai bune in viata
  • Avea un management imbunatatit in gestionarea emotiilor
  • Avea un nivel ridicat de respect si stima de sine

E.U. basic se adreseaza persoanelor adulte care doresc sa fie nu doar managerul din viata lor, ci leader-ul acesteia. Este pentru oricine vrea sa-si ia viata in propriile maini si doreste sa devina decidentul numarul unu in  ceea ce are nevoie, aspira si crede!

Grupurile se vor limita la 6-8 persoane maxim si se vor desfasura pe parcursul a 5 saptamani.

Vezi informatiile legate de structura si organizarea grupurilor: E.U. basic – detalii aici 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *