Unde se nasc parintii perfecti?

Meseria de parinte starneste tot felul de controverse. Multi dintre voi isi doresc sa fie parintii perfecti, insa trebuie sa fim realisti si sa acceptam ca perfectiunea nu exista. Parintele este parinte si nu-si are titulatura de bun sau rau. Recomandarile bibliografice, vin in ajutorul vostru din dorinta de a va transmite reguli, principii care sa va ghideze in relatia cu copiii vostri, sa va ajute in constientizarea punctelor forte pe care le aveti si cum sa le exploatati, pentru a eficientiza relatiile.

somnul-copilului-metoda-brazelton_1_categorie

Prima recomandare bibliografica Somnul copilului. Metoda Brazelton” , aduce in discutie controversatul moment in care toata lumea isi doreste liniste si odihna, chiar si alaturi de copilasul lor cu varsta frageda. Numeroase sfaturi sunt oferite de diverse persoane pe internet, insa pentru cei mai multi nu se potrivesc.

Aflati din experienta unor medici pediatri, care sunt metodele utile in ceea ce priveste un ritual eficient de culcare. Incercati sa intelegeti starile copilului dumneavoastra!

intre-parinte-si-copil-ghid-de-comunicare-afectuoasa_1_categorie

A doua recomandare,Intre parinte si copil. Ghid de comunicare afectuoasa”, abordeaza fenomenul comunicarii ce nu ar trebui sa lipseasca din relatia parinte-copil.  Este necesar ca acest proces sa tina cont de afectivitatea copilului. Principiile de comunicare din aceasta carte sunt aplicabile indiferent de varsta copilului dumneavoastra desigur daca a inceput sa vorbeasca, dar sunt valabile si in relatia de cuplu sau dintre oricare doi adulti.Comunicarea este elementul esential din lantul oricarei familii.

Ea este celula de baza a oricarui tip de relatie, fie ea parinte-copil, relatie de cuplu, de prietenie etc. Aceasta carte vine in ajutorul vostru si va propune tehnici de comunicare eficiente pentru imbunatatirea legaturilor voastre interpersonale.

O poti comanda dand click pe carte!

cele-100-de-reguli-ale-educarii-copilului_1_categorie

A treia recomandare, Cele 100 de Reguli ale educarii copilului”,va propune un  ghid care va ajuta sa treceti cu copiii vostri prin scutece, scancete, primii pasi, primele cuvinte citit-scris-socotit, scoala, prieteni, relatii intime, droguri si rock-n-roll. Sa treceti testul adolescentei cu brio. Aceasta carte va propune tehnici utile in educarea celor mici si nu numai, va ajuta sa va dezvoltati atitudini si principii sanatoase privind procesul de disciplinare. Daruieste-le copiilor tai aripile de care au nevoie. Si nu uita sa le dai si lectii de zbor!

O poti comanda dand click pe carte!

Se spune ca a fi parinte nu te invata nimeni, insa in era contemporana avand in vedere complexitatea dificultatilor intalnite in relatiile cu ceilalti, este util sa invatam de la specialisti metode si tehnici, pentru a ne imbuntati unele aspecte din viata personala!

Voi ce parere aveti despre aceste referinte bibliografice?Împărtăşeşte cu noi gândurile tale lăsând un comentariu mai jos sau pe facebook sau, pur şi simplu, trimiţând un email. Dacă ţi-a făcut plăcere să citeşti acest articol, îl poţi face cunoscut şi celor la care ţii.

ALTE ARTICOLE DIN CE CARTI SA MAI CITESTI PSIHOinFormat :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *