Supa de…lecturi pentru suflet!

Prima recomandare puncteaza volumul “Supa de pui pentru suflet. Povesti adevarate de viata care deschid inima si trezesc spiritul !”
La ora actuala, aceasta serie de carti este una dintre cele mai iubite in lume, continuand sa inspire milioane de oameni prin povestile sale care trezesc speranta in triumful spiritului uman. Daca doresti sa iti largesti orizonturile, sa iti inspiri un prieten sau sa ii predai o lectie importanta de viata unui copil, vei gasi cu siguranta povestea potrivita in aceasta serie de carti.
Redescopera puterea inspiratiei prin citirea acestor povesti atemporale legate de miracolele care se produc in fiecare zi si care descriu tot ce poate fi mai frumos si mai inaltator in spiritul uman. Volumul de fata te va inspira sa devii un om mai bun, sa iti atingi potentialul suprem, sa iti impartasesti iubirea si sa imbratisezi intreaga lume din jurul tau.

O poti comanda dand click pe carte!

pune-ti-gandirea-sub-semnul-intrebarii-si-schimba-lumea_1_categorie

A doua recomandare, vine in atentia tuturor cu problemele specifice vietii: despre iubire  si relatii, sanatate, boala, moarte parinti si copii, munca si bani, si despre realizarea de sine.  Nu numai ca aceasta carte va va ajuta in rezolvarea multor probleme dar va va indrepta spre propria intelepciune si va va incuraja sa va puneti mintea sub semnul intrebarii folosind cele patru intrebari simple dar incredibil de eficiente ale procesului de auto-analiza :1. Este adevarat? 2. Poti fi absolut sigur ca este adevarat? 3. Cum reactionezi ce se intampla cand crezi acest gand? 4. Cine ai fi tu fara acest gand?

O carte utila in a-ti clarifica unele neintelegeri cu privire la problemele, pe care tu le vezi ca si “probleme”.

O poti comanda dand click pe carte!

puterea_1_produs

A treia recomandare, face parte tot din categoria lecturilor motivationale. Rhonda Byrne, aduce in vizor faptul ca fiecare dintre noi dispunem de o putere pe care nu o utilizam, pentru a fi cine dorim, si cum dorim sa fim, si sa obtinem ceea ce ne dorim in toate sferele existentei naostre. Pentru a crea ceva, pentru a schimba ceva, tot ce iti trebuie este un singur lucru… Puterea. O lectura care te motiveaza spre curaj, incercare, optimism si speranta.

O poti comanda dand click pe carte!

Aceasta serie de lecturi motivationale sunt utile pentru dezvoltarea fiecaruia intre noi. Informatii oferite de specialisti, cu protagonisti din viata reala ar fi ingredientele necesare unei lecturi productive!

 Voi ce parere aveti despre aceste referinte bibliografice?Împărtăşeşte cu noi gândurile tale lăsând un comentariu mai jos sau pe facebook sau, pur şi simplu, trimiţând un email. Dacă ţi-a făcut plăcere să citeşti acest articol, îl poţi face cunoscut şi celor la care ţii.

ALTE ARTICOLE DIN CE CARTI SA MAI CITESTI PSIHOinFormat :

2 responses to “Supa de…lecturi pentru suflet!”

  1. Supa de pui pentru suflet este o carte foarte bune, eu acum o citesc sunt la jumate, si va urma si Rhonda Byrne Secretul. Eu utilizez metoda 30/30/30 – pentru 30 zile citesc minim 30 minute in fiecare zi, ascult un audiobook motivational 30 minute in fiecare zi. Nu ma uit la TV nici macar la stiri – doar pe net mai intru pe 2-3 siteuri pentru a fi la curent, si pot spune ca aceasta “terapie” are rezultate foarte bune – am o stare mult mai buna de spirit.
    In engleza e o zicala – GiGo – Garbage in Garbage out – nu va hraniti mintea cu prostii pentru ca nu veti avea nimic de castigat.

    • Ai perfecta dreptate in privinta televizorului! Nici eu nu folosesc TV-ul pentru stiri. Personal, mai imi spun cate o “poveste” seara de pe Discovery, in rest…
      Este buna cartea Supa de pui pentru suflet si mi-ar placea foarte mult sa revii dupa ce o termini si sa ne spui parerea ta despre ce ai citit. Da, metoda 30/30/30 este buna, insa se potriveste bine celor care stau bine la capitolul disciplina…asa ca felicitari!:) Ai grija totusi sa lasi si un timp de integrare a informatiei. Poate faci asta deja…
      Stii ceva? Poate ne spui cateva carti de dezvoltare sau motivationale care ti-au placut si pe care sa le trecem aici pe site. Ce zici?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *