Fa cunostinta cu starea ta de bine!

Starea de bine este un concept ce atrage atentia multor persoane. Sunt convinsa ca si voi sunteti interesati si inca nu a-ti gasit reteta. Cum sa fii fericit, cum sa reusesti in viata, cum sa te intelegi cu copilul tau sau cu partenerul de cuplu? Sunt intrebari frecvente in randul tuturor.

arta-de-a-fauri-oameni_1_produs

Metode si tehnici exista in numeroase carti de specialitate insa depinde de voi cat de motivati sunteti sa actionati.
Ce inseamna pentru fiecare din voi starea de bine? Coincide cumva cu o familie armonioasa, cu o relatie de cuplu sanatoasa, cu o viata sociala corespunzatoare? Ei bine, am gasit o serie de titluri ce iti pot veni in ajutor.
O recomandare este „Arta de a fauri oameni”, in care accentul este pus pe membrii unei familii si schimbarile ce se produc odata cu evolutia sau involutia fiecarui membru. Autoarea sustine ca in toate familiile actioneaza aceleasi forte: stima de sine a fiecarui membru al familiei, comunicarea dintre membrii familiei, regulile de interactiune dintre ei si legaturile familiei cu societatea. „Am convingerea ca orice familie cu probleme poate deveni o familie care favorizeaza dezvoltarea. Majoritatea lucrurilor care fac ca familiile sa fie disfunctionale se invata dupa nastere. Daca aceste lucruri se invata atunci, cu siguranta se si dezvata iar in locul lor se pot invata lucruri noi. Intrebarea este cum facem asta? Pe masura ce veti vedea mai clar problemele din familie veti intelege si ca indiferent ce s-a intamplat in trecut ati facut tot ce puteati sa faceti mai bine. Este inutil sa va simtiti vinovati sau sa dati vina pe alti membrii ai familiei”, spunea Virgina Satir, autoarea cartii.

 O poti comanda dand click pe carte!

dragoste-si-supravietuire-relatiile-bune-va-confera-sanatate-si-o-stare-de-bine_1_produs

Starea de bine este frumos conturata cand relatia de cuplu este una armonioasa si echilibrata. In acest sens, cartea “Dragoste si supravietuire. Relatiile bune va confera sanatate si o stare de bine”, este o sursa excelenta prin care puteti observa puterea tamaduitoare a dragostei. Este ghidul complet pentru o sanatate optima; sanatate in relatia de cuplu, sanatate personala, sanatate sociala toate elementele pentru a te simti bine in propria piele.
„In cartea de fata prezint dovezile stiintifice tot mai numeroase culese din propriile mele cercetari si din studiile altor persoane care ma indreptatesc sa cred ca dragostea si intimitatea sunt printre cei mai importanti factori cand e vorba despre sanatate si boala chiar daca aceasta idee este in mare masura ignorata de comunitatea medicala.”(sustine autorul cartii Dean Ornish).

O poti comanda dand click pe carte!

sa-ai-un-ideal_1_categorie

„Sa ai un ideal”de Michel Lacroix este cartea ce evidentiaza ca oamenii ce sunt capabili sa-si defineasca un scop in viata, detin cheia starii de bine si isi gasesc sensul vietii. Un scop precis ne motiveaza, ne ofera imboldul necesar pentru a actiona, pentru a fi mai buni, pentru a evolua.
Oare in ultima instanta idealurile sunt distructive sau binefacatoare? Sunt agenti demonici sau angelici? Cartea „Sa ai un ideal” sustine o controversa filosofica si psihologica pe aceasta tema inedita.

O poti comanda dand click pe carte!

Cum ajungi la starea de bine? Simplu:prin exercitiu si perseverenta. Toata viata noastra este un exercitiu, nu obtinem nimic fara a ne implica, a ne dori si a observa detaliile prin ochii optimismului.
Voi ce parere aveti despre aceste referinte bibliografice?Împărtăşeşte cu noi gândurile tale lăsând un comentariu mai jos sau pe facebook sau, pur şi simplu, trimiţând un email. Dacă ţi-a făcut plăcere să citeşti acest articol, îl poţi face cunoscut şi celor la care ţii.

ALTE ARTICOLE DIN CE CARTI SA MAI CITESTI PSIHOinFormat :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *